Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο πολυτελή ΙΧ που είχαν κλαπεί στην Βρετανία

Εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη πολυτελή ΙΧ που είχαν κλαπεί στη Βρετανία.

Ειδικότερα, η διεθνής συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με Αστυνομικές Αρχές της Βρετανίας, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής τεσσάρων πολυτελών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, από περιοχές της χώρας, κατά τα έτη 2018-2019.

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε άνδρα και τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, τέσσερα κλεμμένα πολυτελή οχήματα, σε ένα εκ των οποίων είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στο εσωτερικό τους βρέθηκαν αποκόμματα πληρωμής διοδίων από τις χώρες της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που έσερνε σκυλί με αγροτικό όχημα

Η συνολική αξία των αυτοκινήτων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ και τα τρία εξ’ αυτών παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ το τέταρτο φυλάσσεται, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.