Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο σε αστυνομική επιχείρηση στην Περαία

Αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Περαίας πραγματοποίησαν χθες (30/11) το πρωί οι αστυνομικοί της ΓΑΔΘ, στο πλαίσιο της πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας.

Κατά τη διενέργεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 34 άτομα και 25 οχήματα, ενώ εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή της Πυλαίας και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την αστυνομική επιχείρηση στην Περαία είναι η εξής:

«Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (30-11-2023), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Περαίας.

Διαβάστε επίσης  Κατέβηκε από Θεσσαλονίκη και σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του - Η ενέδρα στον 39χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης και του Τμήματος Ασφάλειας Θερμαϊκού, ελέγχθηκαν συνολικά:

• (34) άτομα και

• (25) οχήματα

Κατά τη διενέργεια των ελέγχων εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή της Πυλαίας και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του».