Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης Τετάρτη και Πέμπτη στην Τσιμισκή

Νυχτερινή ασφαλτόστρωση στην οδό Τσιμισκή

Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν την Τετάρτη (30/8) και την Πέμπτη (31/8) στην Τσιμισκή του δήμου Θεσσαλονίκης, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες στο κέντρο της πόλης θα ξεκινήσουν κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη (30/08/2023) και την Πέμπτη (31/08/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη (30/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο στην Τσιμισκή - Στο νοσοκομείο μία τραυματίας

– Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Τσιμισκή προς την οδό Καρόλου Ντηλ.

Την Πέμπτη (31/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

– Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετατρέπεται σε αδιέξοδο τμήμα της οδού Καρόλου Ντηλ που συμβάλλει στη ζώνη των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.