Θεσσαλονίκη: Εσκαψαν και πάλι την Αγίου Δημητρίου λίγες ημέρες μετά την ασφαλτόστρωση

Θεσσαλονίκη Αγίου Δημητρίου

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Θεσσαλονίκη: Ελάχιστες μόνο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στην Αγίου Δημητρίου, και μάλιστα σε πολύ σύντομο διάστημα, οργανισμός κοινής ωφέλειας έσκαψε για έργα το δρόμο χαλώντας την καλή εικόνα που είχε δημιουργηθεί.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό που σημειώθηκε στο ύψος της Μανωλάκη Κυριακού, και ήδη προχώρησε στις πρώτες ενέργειες. Οπως αναφέρουν πηγές από το δημαρχιακό μέγαρο, οι εργασίες έγιναν καθώς υπήρξε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης.

Αμέσως μόλις έλαβε γνώση του περιστατικού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να επικοινωνήσουν αυτοστιγμεί με τον αρμόδιο οργανισμό και να απαιτήσουν την άμεση και πλήρη αποκατάσταση του δρόμου, που θεωρείται αυτονόητο ότι θα πρέπει να αποδοθεί και πάλι ακριβώς όπως τον είχε παραδώσει προ ολίγων εβδομάδων στους πολίτες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Και όπως αναφέρουν στο δήμο “το μήνυμα είναι σαφές: Σεβασμός στα έργα, σεβασμός στην πόλη, σεβασμός στα χρήματα των πολιτών”.

Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικοί τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών επισκέφθηκαν το δήμο Νεάπολης - Συκεών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *