Θεσσαλονίκη: Εξαλλος ο Νίκος Βέρτης έδιωξε από νυχτερινό κέντρο την Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέρτης

Εκνευρίστηκε και με τους θεατές

Ο Νίκος Βέρτης φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε για τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το makthes.gr, ο Νίκος Βέρτης για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια λόγω Covid ξεκίνησε ξανά τις εμφανίσεις του την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Νίκου Βέρτη ήταν η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας του.

Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή ήταν μεγάλος με θαμώνες του καταστήματος να τραβούν με τα κινητά τους το ξέσπασμα του τραγουδιστή. Σε ένα από αυτό ο Νίκος Βέρτης ζητά από το κινητό να φωνάξει δυνατά και να χειροκροτήσει για να αποδειχθεί ότι μόνο αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε σε κάποια άλλη στιγμή ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Διαβάστε επίσης
Απώλεια για το ελληνικό τραγούδι - Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας