Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκων

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Στην εξιχνίαση δύο υποθέσεων που αφορούν σε ληστεία και σωματικές βλάβες ανηλίκων, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού αλλά και σε τρία ακόμη νεαρά άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις, που αφορούν σε ληστεία και σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο υποθέσεων, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος:

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη - Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με δίκυκλο

– 18χρονου ημεδαπού, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, βραδινές ώρες στις 24-02-2024 σε περιοχή της Πυλαίας, προσέγγισε με δύο ακόμα συνεργούς του, 15χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

– τριών (3) νεαρών ημεδαπών ατόμων, οι οποίοι βραδινές ώρες στις 24-03-2024 στην περιοχή της Καλαμαριάς, πλησίασαν 17χρονο και με τη χρήση βίας, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Επιπλέον, από την ίδια Υπηρεσία σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων – ασκούντων τη γονική μέριμνα.

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”