Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε και παρουσιάστηκε το Meteoron (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Meteoron Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι οι Ζέρβας, Γεωργίου και Γεροβασιλείου

Θεσσαλονίκη: Διαθέσιμο στους Θεσσαλονικείς είναι από σήμερα το γλυπτό Meteoron του Κωστή Γεωργίου.

Το έργο του καλλιτέχνη από την Θεσσαλονίκη φωταγωγήθηκε και παρουσιάστηκε απόψε (16/6), απέναντι από το δημαρχιακό μέγαρο, στην παραλία της πόλης.

Το παρών έδωσαν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δημιουργός του, Κωστής Γεωργίου, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου που έκανε τη δωρεά πολλοί αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης και πολίτες.

Για τον δήμαρχο της πόλης η σημερινή παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς με τον Γεωργίου συνδέονται με φιλία πολλών ετών. “Λένε πως ότι έρχεται με τη βροχή φέρνει τύχη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας σχολιάζοντας το γεγονός πως λίγο πριν την τελετή έβρεξε.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πρόκληση να δημιουργήσει ένα έργο για τη γενέτειρά του. “Το έργο έγινε με πολλή αγάπη, χαρά, συγκίνηση και τιμή. Ηταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε”.

Διαβάστε επίσης
Πλημμύρισε μουσικές ο αστικός αμπελώνας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τέλος, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου τόνισε πως πριν πάρει την απόφαση να προχωρήσει τη δωρεά ήθελε να δει το έργο και όπως είπε ενθουσιάστηκε. Εξήρε μάλιστα τον Κωστή Γεωργίου ο οποίος κάλυψε μέρος των εξόδων όταν το μπάτζετ ξεπεράστηκε.

Meteoron Θεσσαλονίκη

Meteoron Θεσσαλονίκη

Meteoron Θεσσαλονίκη

Meteoron Θεσσαλονίκη

Meteoron Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.