Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη σκηνή του μαγαζιού που εμφανίζονται Θεοδωρίδου και Κακοσαίος (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτιά Θεσσαλονίκη μαγαζί Θεοδωρίδου Κακοσαίος

Αμεσες ήταν οι ενέργειες του προσωπικού

Δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε πάνω στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια λάμπα στην οροφή πήρε φωτιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι δύο ερμηνευτές ήταν επάνω στη σκηνή και τραγουδούσαν “ντουέτο” αγαπημένα τραγούδια του κόσμου που τους αποθέωνε.

Περίπου στις 02.00 μια λάμπα που ήταν τοποθετημένη στην οροφή της μουσικής σκηνής και συγκεκριμένα στην ορχήστρα, πήρε φωτιά, με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες να διακόπτουν για λίγα λεπτά το πρόγραμμα και τους υπεύθυνους ασφαλείας να σπεύδουν για να την σβήσουν άμεσα με πυροσβεστήρες.

Διαβάστε επίσης  Φωτιά σε ξερά χόρτα έξω από την Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μόλις αντιλήφθηκε ότι έσκασε η λάμπα και υπήρχαν φλόγες, αντέδρασε πολύ γρήγορα και με απόλυτη ψυχραιμία, ζητώντας αμέσως από τους ανθρώπους της ορχήστρας να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας.

Οι ενέργειες του προσωπικού του νυχτερινού κέντρου, ήταν άμεσες με αποτέλεσμα να μην προκληθεί αναστάτωση στους εκατοντάδες ανθρώπους που κάθονταν στα τραπέζια και η μικρής έκτασης φωτιάς να σβήσει άμεσα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους με τον κόσμο να τραγουδάει τους στίχους από το γνωστό τραγούδι “ένα σπίτι καίγεται”.

Πηγή: protothema.gr