Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό – Επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό

Σέρρες Χαλκιδική

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου μία γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό στο λιμάνι στην Θεσσαλονίκη με το Λιμενικό να στήνει επιχείρηση για την διάσωση της.

Η 52χρονη μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση.

H ανακοίνωση του Λιμενικού

“Στη διάσωση μίας 52χρονης, προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Α΄ προβλήτας λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν στελέχη του Γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής για την ύπαρξη γυναίκας στη θάλασσα, η οποία καλεί σε βοήθεια, στην ανωτέρω περιοχή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η σύζυγος του 60χρονου που υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε - "Είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του"

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο, όπου στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. βούτηξε στη θάλασσα και με τη συνδρομή των δύο έτερων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανέσυραν την 52χρονη στον προβλήτα του λιμένα. Παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διασώστης με δίκυκλο όχημα προσήλθε στο σημείο οπού έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην ανωτέρω γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γ. Ν. Θ. «Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» για ιατρικές εξετάσεις και περαιτέρω παρακολούθηση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ