Θεσσαλονίκη: Γυναίκες καταγγέλλουν επίθεση από δημοτικό σύμβουλο

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση

Σήμερα θα καταθέσουν μήνυση

Δύο γυναίκες καταγγέλλουν επίθεση λεκτική αλλά και σωματική στην περιοχή της Τριανδρίας από δημοτικό σύμβουλο του δήμου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης επιτέθηκε στις δύο γυναίκες που είχαν βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους και περπατούσαν σε κεντρικό δρόμο της Τριανδρίας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μίας γυναίκας στο thes.gr, o δημοτικός σύμβουλος χωρίς λόγο ξεκίνησε την λεκτική επίθεση εξαιτίας της παρουσίας των σκύλων στον δρόμο με το ενδεχόμενο να τον… λερώσουν. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί. Έριξε νερό στην μία και έσπρωξε τη φίλη της που έπεσε σε σταθμευμένο μηχανάκι και χτύπησε. Χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας το οποίο και έχει αναλάβει την υπόθεση. Σήμερα, οι δύο γυναίκες αναμένεται να καταθέσουν μήνυση.

Διαβάστε επίσης  Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

“Είναι τραγικό να βγάζεις το σκυλί σου βόλτα και να βρίσκεσαι μπουγελωμένη στο αστυνομικό τμήμα και στο νοσοκομείο για να ψάχνεις αν έχεις διάσειση. Μας επιτέθηκε χωρίς λόγο. Αναρωτιέμαι αν ο δήμος δείξει κάποια ευαισθησία και πως θα αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου σε δύο γυναίκες. Ένας άνδρας που κακοποιεί σωματικά και λεκτικά δύο γυναίκες”, τόνισε σε δηλώσεις της στο thes.gr η μία γυναίκα.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια δέχτηκε απειλές από τον εν λόγω κύριο.