Θεσσαλονίκη: Η 15χρονη που χτύπησε την μαθήτρια της είπε “έχω καλό δικηγόρο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη Εύοσμος 14χρονη ξυλοδαρμός

Τις αντιδράσεις του κόσμου έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός 14χρονης μαθήτριας από 15χρονη συμμαθήτρια της, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικες μαθήτριες που ξυλοκόπησαν τη 14χρονη είχαν μαγνητοσκόπησαν τις πράξεις τους και ανήρτησαν βίντεο στο TikTok, θέλοντας να «υπερηφανευτούν».

Το βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο έφερε στο φως το MEGA, είναι σοκαριστικό και δείχνει την 15χρονη να αρπάζει και με τα δύο της χέρια το κορίτσι από τα μαλλιά. Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε με τη βία τη 15χρονη από την πιτσαρία που βρισκόταν σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια την χτυπούσε στο κεφάλι.

«Την χτύπησε και της είπε “έχω και καλό δικηγόρο”»

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, ο πατέρας του 14χρονου κοριτσιού ξέσπασε και μάλιστα αναφέρθηκε στις θρασύτατες κουβέντες της 15χρονης αμέσως μετά την επίθεση, καθώς, αφού ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη, της είπε «τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο».

Όπως είπε ο πατέρας του κοριτσιού, στην αρχή δεν τους έλεγε τι είχε συμβεί και κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν είδαν το βίντεο. Το κορίτσι, όπως λέει, πλέον φοβάται.

«Έγινε από άλλο παιδί έξω (από το σχολείο), το χτύπημα του παιδιού μου. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Την είπε ‘τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο’.

Διαβάστε επίσης  Αλεξανδρούπολη: 13 και όχι 12 οι μαχαιριές του 81χρονου στην 73χρονη - Οι τρεις στον λαιμό την αποτελείωσαν

»Όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, τη ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε ‘έπεσα μπαμπά’. Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα», είπε αρχικά ο πατέρας.

«Συνεχίζει τη ζωή του αλλά δεν έχει αυτή τη… φοβάται. Δεν έχει την ίδια σκέψη για τον κόσμο. Στην αρχή δύο μέρες δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Τους κάλεσε η διευθύντρια στο σχολείο. Κάλεσε τα παιδιά, τους μίλησε, μίλησε και η γυναίκα μου, είχε πάει. Ζήτησαν συγγνώμη κάποια παιδιά», συμπλήρωσε.

Πηγή: megatv.com