Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για τον τραυματία φοιτητή στο ΑΠΘ

ΑΠΘ Θεσσαλονίκη

Τραυματίστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 20χρονου φοιτητή που τραυματίστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης στα επεισόδια του ΑΠΘ εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο οποίο διακομίσθηκε ο νεαρός.

Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον 20χρονο έγιναν 20 ράμματα και έπειτα του δόθηκε εξιτήριο, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 26 Μαίου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ. Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη.

Διαβάστε επίσης
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι την αντίζηλο της

Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου. Τέλος, εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς,έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε απο το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή».