Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το ατύχημα σε λεωφορείο

ΟΑΣΘ

Τι επισημαίνει ο Οργανισμός

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ατύχημα που σημειώθηκε σε λεωφορείο του Οργανισμού κατά την διάρκεια δρομολογίου.

“Ο ΟΑΣΘ εκφράζει τη συμπάθεια και τις καλύτερες ευχές προς την επιβάτη της γραμμής 1Χ που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, την οποία χτύπησε ένα πλαστικό καπάκι του λεωφορείου που άνοιξε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Αριστοτέλους. Η επιβάτης, όπως έκρινε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε”, αναφέρεται.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κομμάτι οροφής λεωφορείου έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (ΦΩΤΟ)

H ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

“Ο ΟΑΣΘ εκφράζει τη συμπάθεια και τις καλύτερες ευχές προς την επιβάτη της γραμμής 1Χ που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, την οποία χτύπησε ένα πλαστικό καπάκι του λεωφορείου που άνοιξε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Αριστοτέλους.

Η επιβάτης, όπως έκρινε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.

Το καπάκι που άνοιξε προφυλάσσει τον κεντρικό πίνακα διάγνωσης βλαβών του λεωφορείου (εγκέφαλος), επομένως χρησιμοποιείται και ανοιγοκλείνει καθημερινά.
Ο ΟΑΣΘ τονίζει ότι η μάχη για την συντήρηση των λεωφορείων του Οργανισμού είναι καθημερινή και διαρκής”.