Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η βρεφονηπιοκόμος που χτυπούσε βρέφη

Θεσσαλονίκη

Τα κακομεταχειριζόταν στον ιδιωτικό σταθμό που δούλευε

Ποινή τριών ετών και εννέα μηνών χωρίς αναστολή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, στην βρεφονηπιοκόμο που κακοποιούσε βρέφη σε ιδιωτικό σταθμό στης πόλης.

Θεσσαλονίκη: Πριν την καταδίκη, είχε προηγηθεί καταγγελία συναδέλφου της βρεφονηπιοκόμου, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθη και της απαγγέλθηκε ποινική δίωξη.

Ύστερα από μαραθώνια αποδεικτική διαδικασία, το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απλή σωματική βλάβη εις βάρος ανηλίκων, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η ποινή της αποφασίστηκε να μην ανασταλεί, αλλά η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεσή της. Κατά συνέπεια, άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερη.

«Χτυπούσε τα παιδάκια στα μάγουλα ή στα χέρια [….] Τα φώναζε όταν γκρίνιαζαν ή δεν έτρωγαν το φαγητό τους ή όταν δυσκολεύονταν να κοιμηθούν. Εκείνα κοκάλωναν κάθε φορά» είπε, μεταξύ άλλων, η καταγγέλλουσα. «Φοβήθηκα μήπως με απολύσουν και για αυτό δεν είπα κάτι» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η διοίκηση δεν γνώριζε τίποτα για την συμπεριφορά της.

Στο Δικαστήριο κατέθεσαν γονείς των παιδιών που δήλωσαν σοκαρισμένοι με το περιεχόμενο των καταγγελιών.

Διαβάστε επίσης
Γνωστός Ρώσος youtuber ο φαρσέρ που ειδοποίησε για βόμβα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και σε έξι νοσοκομεία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ