Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι από αύριο (30/6) λόγω της ταινίας του Μπαντέρας

mathtiki parelasi thessaloniki proetoimasia Αστυνομία καλοκαίρι ΕΛΑΣ Θεσσαλονίκη

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Γυρίσματα που γίνονται κάθε μέρα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση από την Τροχαία

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από ώρα 18:00 της Τετάρτης 30/06/2021 έως ώρα 05:00 της Πέμπτης 01/07/2021 θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα (28/10) για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *