Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι σήμερα (4/12) λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «DIRTY ANGELS»

kykloforiakes rythmiseis astynomia troxaia

Ξανά σε στούντιο του Χόλιγουντ μετατρέπεται η πόλη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας  της διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας «DIRTY ANGELS», από την εταιρεία παραγωγής «DIRTY ANGELS MIKE».

Έτσι, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με σχετική ενημέρωση ενημερώνει τους πολίτες για το τι θα ισχύει σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Από ώρα 18.00΄ της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄ της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Νίκης, από το ύψος της οδού Δ. Γούναρη (αρχή εκτροπής του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου προς το παραλιακό μέτωπο), σε μέγιστο μήκος εκατόν είκοσι (120,00) μέτρων περίπου με κατεύθυνση προς την οδό 30ης Οκτωβρίου.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της Λεωφόρου Νίκης (δύο λωρίδες κυκλοφορίας).

Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr
Από ώρα 18.00΄ ώρα της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄ της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μορκεντάου, από το ύψος της Λεωφόρου Νίκης έως το ύψος της οδού Προξένου Κορομηλά.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μητροπόλεως, Λώρη Μαργαρίτη, Μορκεντάου, Προξ. Κορομηλά, Νικ. Γερμανού, Τσιμισκή, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Διαβάστε επίσης
Στα χνάρια του... Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη - Επενδύσεις ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.