Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα (22/1) για τα γυρίσματα της ταινίας “DIRTY ANGELS MIKE”

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, λόγω γυρισμάτων για την ταινία “Dirty Angels”.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω γυρισμάτων για την ταινία “DIRTY ANGELS MIKE”:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας «DIRTY ANGELS», από την εταιρεία παραγωγής «DIRTY ANGELS MIKE», θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Από ώρα 07.00 έως ώρα 18.00 της Πέμπτης (19/01/2023) και της Κυριακής (22/01/2023), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό που συνδέει τον Α/Κ Κ7 (Συκεών – Επταπυργίου) της Περιφερειακής οδού με τους οικισμούς Εξοχής και Ασβεστοχωρίου, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από το ύψος περίπου 250 μέτρων μετά το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ με κατεύθυνση προς Εξοχή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (οδός που οδηγεί εντός Ασβεστοχωρίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου της Περιφερειακής οδού έως τον Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και της Λεωφόρου Παπανικολάου.

Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα πραγματοποιηθούν ως είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την ημέρα Παρασκευή (20/01/2023).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».