Θεσσαλονίκη: Λήστεψε τρεις φορές το ίδιο κατάστημα μέσα σε δύο μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

ληστεία Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο αποτυπώνεται η δράση του άγνωστου άνδρα

Επιτήδειος  ληστής υπό την απειλή όπλου εισέβαλε τρεις φορές μέσα σε δύο μήνες σε κατάστημα take away στη Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο κατάστημα καφέ ψιλικών που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, από τα τέλη Ιανουαρίου του 2023 έως και το ξημέρωμα της 28ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν τρεις ληστείες από τον ίδιο δράστη, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η δράση του άγνωστου άνδρα και τις 3 φορές που εισέβαλε στο κατάστημα. Φαίνεται πως είναι κάθε φορά ντυμένος στα μαύρα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Άρης Αναστασιάδης αναφέρει: «Μέσα σε διάστημα το πολύ 2 μηνών είχαμε κατ’ εξακολούθηση ληστείες από τον ίδιο δράστη. Ο άνθρωπος αυτός εισέβαλε στο κατάστημα και τις 3 φορές με όπλο, απείλησε τους υπαλλήλους και έκλεψε χρήματα και τσιγάρα αξίας συνολικά 3.000 ευρώ.

Έβγαλε από την τσέπη του το όπλο και φώναζε “ληστεία, μην κουνηθείς, σε έφαγα”. Τα έβαζε ή σε σακούλες ή τα φόρτωνε με οποιονδήποτε τρόπο και έφευγε. Και οι υπάλληλοι φοβήθηκαν. Εμείς έχουμε δώσει στους υπαλλήλους μας εντολές να μην κάνουν καμιά κίνηση σε αυτές τις περιπτώσεις για την ασφάλεια τους.

Κάθε φορά δρούσε ξημερώματα. Από τις 04:00 έως τις 05:00 που δεν έχει μεγάλη κίνηση. Οι υπάλληλοι δυστυχώς φοβούνται πολύ να δουλέψουν πλέον, ειδικά νύχτα. Υπάρχει μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας σε 24ωρα καταστήματα όπως το δικό μας.

Και τις 3 φορές ο δράστης μπήκε από την κεντρική είσοδο, έβγαλε το όπλο από την τσέπη, το έδειξε στον υπάλληλο, ο υπάλληλος απομακρύνθηκε, και αυτός έβαλε χέρι στα χρήματα του ταμείου και στα τσιγάρα. Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο και ελπίζω σύντομα να εντοπιστεί».

Πηγή: newsit.gr