Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσαν όπου έβρισκαν με τα χέρια και με καουτσούκ», αποκαλύπτει ο οδηγός του ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ

Δέχθηκε άγρια επίθεση από παρέα 20 ατόμων

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός του ΟΑΣΘ, όταν δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από επιβάτες του λεωφορείου επειδή τους έκανε παρατήρηση για φασαρία.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (18.11.2023), όταν ο άτυχος οδηγός του ΟΑΣΘ ζήτησε από μια παρέα που ήταν στο λεωφορείο που κινούνταν σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, να ηρεμήσουν επειδή έκαναν φασαρία και τότε έγινε στόχος επίθεσης, καθώς οι νεαροί τον έδειραν με άγριο τρόπο και τον τραυμάτισαν.

Ο ίδιος περιέγραψε το όλο περιστατικό, αναφέροντας με λεπτομέρειες τα χτυπήματα που δέχθηκε.

«Ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα άτομα που μου το έκαναν είναι απαράδεκτα. Αυτοί οχλαγωγούσαν και τους είχα κάνει μια παρατήρηση γιατί ενοχλήθηκαν δυο κοπέλες που επέβαιναν στο λεωφορείο», είπε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου τους Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα τραύματα του οδηγού του ΟΑΣΘ που ξυλοκοπήθηκε από νεαρούς (ΦΩΤΟ)

O οδηγός του ΟΑΣΘ τόνισε ότι πήγε κοντά στους νεαρούς, αλλά δεν τους μίλησε με άγριο τόνο και μάλιστα έφυγε και επέστρεψε στη θέση του όταν είδε ότι εκείνοι αντιδρούσαν.

«Τους μίλησα με ωραίο τρόπο, τους είπα ότι μπροστά θα έχει έλεγχο από αστυνομία και αν είναι δυνατόν να μην κάνουν τόση φασαρία και μου απάντησαν “δεν πας να καλέσεις και ΟΠΚΕ και οτιδήποτε άλλο θέλεις και πήγαινε στον δρόμο σου μπροστά να πάμε στο σπίτι”. Τότε σηκώθηκα και έφυγα».

Διαβάστε επίσης  Επίθεση στην Ερμού: Σε σταθερή αλλά βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ η 22χρονη που μαχαιρώθηκε

Αμέσως μετά ξεκίνησε το χρονικό του τρόμου και του άγριου ξυλοδαρμού, όπως τόνισε ο τραυματίας.

«20 άτομα χτυπούσαν με τα χέρια και με καουτσούκ»

«Ήταν 20 άτομα συνολικά και απ’ αυτούς ήρθαν οι δύο μπροστά. Και αυτοί μου έκαναν τη ζημιά. Χτυπούσαν και με τα χέρια και με ένα καουτσούκ», ανέφερε ο άτυχος οδηγός του λεωφορείου της Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ επισήμανε ότι δεν ξέρει αν οι νεαροί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί κάποιας ομάδας.

«Δεν ξέρω τι ήταν. Κασκόλ δεν είχε κανένας. Φορούσαν όλοι μπουφάν αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, δεν μπορώ να πω αν ήταν οπαδοί ή οτιδήποτε», ανέφερε ο οδηγός και συμπλήρωσε: «Το πήραν στραβά αυτοί επειδή τους ανέφερα για αστυνομία. Χτυπούσαν όπου έβρισκαν».

Πηγή: newsit