Θεσσαλονίκη: Μετατίθεται για τον Ιούνιο η 1η Forward Green

85η ΔΕΘ

Λόγω των εκλογών στη Βουλγαρία, τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης

Η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας, Forward Green θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου.

Ο λόγος της αναβολής είναι η χρονική σύμπτωση της διοργάνωσης με τις εκλογές στη Βουλγαρία -που θα είναι Τιμώμενη Χώρα στη Forward Green- οι οποίες έχουν προκηρυχθεί για την Κυριακή 2 Απριλίου. Για τη διευκόλυνση της βουλγαρικής αντιπροσωπείας φορέων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, αλλά και για την απρόσκοπτη παρουσία των κυβερνητικών αρχών που έχουν προσκληθεί στα εγκαίνια η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO προχώρησε στην απόφαση αυτή σε συνεννόηση με τη βουλγαρική πλευρά.

Διαβάστε επίσης  Φρέντι Μπελέρης: Φόβοι για την απώλεια του δήμου Χειμάρρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Forward Green αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΘ-HELEXPO με στόχο την καλλιέργεια μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης στη χώρα, βασισμένης στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ενέργειας, ανακύκλωσης και συσκευασίας.