Θεσσαλονίκη: Νέες μαρτυρίες για το δυστύχημα του 24χρονου – «Είχε πιει μερικά ποτά»

Θεσσαλονίκη τροχαίο

Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα δίδυμα αδέρφια

Τραγικό τέλος βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 24χρονος, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο δίδυμων αδερφών, στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε, ο 24χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ άλλα δύο άτομα, δίδυμα αδέλφια 23 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που εργαζόταν ο 24χρονος, ο οδηγός φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν μπει στο αυτοκίνητό του. Ο 24χρονος εργαζόταν ως μάγειρας σε επιχείρηση εστίασης στη Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρούσε δεσμό με μια συνάδελφό του, την οποία πήγαινε να συναντήσει με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Τραυματίστηκαν σοβαρά δίδυμα αδέρφια

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παντελής Σαμλιδης, «ο Νικόλας μας είχε φύγει εχθές το βράδυ από το μαγαζί, είχαμε μια εκδήλωση και ήπιε δύο – τρία ποτά. Πήγε από το σπίτι του να πάρει το αυτοκίνητο για να πάει να ξεκουραστεί στην κοπέλα του. Στην επιστροφή, κοντά στο σπίτι του, έγινε το δυστύχημα. Δε ξέρω λεπτομέρειες αλλά ένα από τα δύο αυτοκίνητα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα».

«Ο Νίκος δούλευε σε εμένα τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός τεχνίτης μαγειρικής – σεφ. Το μαγαζί είχε ταυτιστεί μαζί του και εμείς είχαμε ταυτιστεί μαζί του, γίναμε οικογένεια και δυστυχώς συνέβη αυτό. Το τελευταίο χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνεργάτιδά μας από το μαγαζί. Δε ξέρω πως έγινε το δυστύχημα, μπορεί να μιλούσε στο κινητό, γιατί από το κατάστημα που έφυγε δεν ήταν βαριά πιωμένος, είχε πιει “βαριά” τρία ποτά από όσο μου είπαν. Αλλά δεν ήταν πιωμένος σε σημείο να του δημιουργήσει πρόβλημα στην οδήγησή του, τουλάχιστον όταν έφυγε από το κατάστημα, δε ξέρω αν βγήκε και ήπιε μετά”, ανέφερε.

Διαβάστε επίσης  "Ραγίζει καρδιές" το νέο σκίτσο για την τραγωδία στα Τέμπη - «Μα, δεν πρόλαβα να σε χορτάσω»

Η κατάσταση των διδύμων

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο δίδυμα αδέλφια 23 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Όπως ανέφερε ο πατέρας τους, οι δύο νέοι υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχουν κατάγματα στη μέση, στη λεκάνη, στην κοτύλη, σπασμένη επιγονατίδα, ενώ ο ένας αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο μάτι.

Από την ενημέρωση που είχε η οικογένεια των διδύμων, φαίνεται πως το αυτοκίνητο του 24χρονου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε στις μπάρες, έκανε κάποιες τούμπες και τερμάτισε μπροστά στο αυτοκίνητο των 23χρονων. Τα δύο αδέλφια, σύμφωνα με την οικογένειά τους, γύριζαν σπίτι και ήταν νηφάλιοι, ξεκούραστοι, ήρεμοι και πήγαιναν με χαμηλή ταχύτητα.

Πηγή: protothema

Πηγή φωτογραφίας: Μπάμπης Ζαμπίδης/ Θερμαϊκού Δρώμενα/ Facebook