Θεσσαλονίκη: Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

νοσοκομεία Νοέμβριος ΑΧΕΠΑ κρούσματα

Τον εντόπισε μία συνάδελφός του

Θεσσαλονίκη: Ενα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/7 ), στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όταν νοσηλεύτρια κατά την αλλαγή βάρδιας, εντόπισε νεκρό έναν 51χρονο συνάδελφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, την Τρίτη -ημέρα γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ-, στις 8:30 και το βράδυ, ο 51χρονος νοσηλευτής, ο οποίος απασχολούταν ως χειριστής αγγειογράφου, αποσύρθηκε στον χώρο όπου αναπαύεται το προσωπικό τις ώρες διαλλείματος, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε περίπου δυόμισι ώρες μετά (σ.σ. 10 με 10:30), όταν η συνάδελφός του έφτασε στον χώρο για να ξεκινήσει τη βάρδια της.

Ο άτυχος άντρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή αβοήθητος μέσα στο νοσοκομείο, ενώ κείτονταν νεκρός επί ώρες μέχρι να τον αντιληφθούν οι συνάδελφοι του.

Όπως αναφέρει εργαζόμενος του νοσοκομείου στο GRTimes χρειάστηκε να παραβιαστεί η πόρτα του δωματίου, ώστε να παραληφθεί ο 51χρονος και να διαπιστωθεί ο θάνατος του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε ιστορικό με καρδιολογική πάθηση και πιθανόν αυτό να του κόστισε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης
Νεογνό δίνει μάχη με τον κορονοϊο – Μεταφέρεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Πηγή: grtimes.gr