Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μετέτρεψε το μηχανάκι του σε έλκηθρο και παραδίδει παραγγελίες ντυμένος Αη Βασίλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μετέτρεψε το μηχανάκι του σε έλκηθρο και παραδίδει παραγγελίες ντυμένος Αη Βασίλης

Μικροί και μεγάλοι χαίρονται κάθε φορά που τον συναντούν

Εναν ντελιβερά – Αη Βασίλη αντικρίζουν όσοι παραγγέλνουν τα «δώρα-καφέδες» τους αυτές τις γιορτινές ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος έχει μετατρέψει το μηχανάκι του σε έλκηθρο έχοντας τοποθετήσει ακόμη και «ελαφάκια» αλλά και ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ ο ίδιος φορά την κλασσική στολή του Άγιου Βασίλη.

Μικροί και μεγάλοι χαίρονται κάθε φορά που τον συναντούν ενώ όταν ο ίδιος κυκλοφορεί στον δρόμο ή σταματά στα φανάρια, ζητούν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.



Ο Αλέξανδρος κάθε χρόνο μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μεταμορφώνεται στο πρόσωπο που χαρίζει χαμόγελα με την εμφάνιση του.