Θεσσαλονίκη: Νυχτερινές εργασίες διαγράμμισης στον Περιφερειακό

περιφερειακός έργα

Σε ποια σημεία θα υπάρχουν συνεργεία

Θεσσαλονίκη: Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στο οδικό τμήμα της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης. Αρχικά στην κατεύθυνση προς Ανατολικά, στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Κ11 (Κόμβος Πυλαίας- Πανοράματος, στο ύψος της Οδού Δημ.Φωκά ), μέχρι περίπου το ύψος του κόμβου Κ12 (κόμβος Μουδανίων) και κατόπιν στην κατεύθυνση προς Δυτικά, από τον κόμβο Κ13 (νοσοκομείο «Άγιος Παύλος») μέχρι τον κόμβο Κ11 (Πυλαίας -Πανοράματος) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων.

Οι αποκλεισμοί δεv θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Oι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας και ανάλογα με τις επικρατούσες και καιρικές συνθήκες.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών διαγράμμισης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία διαγράμμισης και των στελεχών της Τροχαίας.