Θεσσαλονίκη: Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για την Κεντρική Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» και υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γκλαβίνας, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Στον συνδυασμό συμμετέχουν 142 υποψήφιοι στους επτά νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παπαστεργίου

Παπαστεργίου: “Ηρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή”

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου άσκησε σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα: «Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή και στην Κεντρική Μακεδονία. Σήμερα, την επόμενη μέρα της 3ης Σεπτέμβρη, συμβολικά ξεκινάμε την προεκλογική μας εκστρατεία και επίσημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την ουσιαστική συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια, την καθοριστική του συμβολή και υποστήριξη. Θα νικήσουμε, θα πάμε την Κεντρική Μακεδονία εκεί που της αρμόζει, θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται».

Παπαστεργίου

Ανδρουλάκης: “Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπαστεφάνου.

«Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού», δήλωσε αρχικά.

Παπαστεργίου Ανδρουλάκης

Στη συνέχεια είχε να πει: «Ο στόχος μας είναι η Αυτοδιοίκηση να είναι ένας θεσμός που υπηρετεί τον πολίτη, την κοινωνία και όχι σε επίπεδο Περιφερειών να έχουμε ένα σύστημα εξουσίας, το οποίο είναι το μακρύ χέρι του επιτελικού κράτους του κυρίου Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο για μας για τη μάχη του Οκτωβρίου», ενώ πρόσθεσε: «Αυτοδιοίκηση για την Αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την Κεντρική Μακεδονία, για τις Περιφέρειες, στη βάση της κοινωνίας. Αυτός είναι ο θεσμός που εμείς επινοήσαμε, εμείς υπηρετήσαμε θεσμικά με νομοθετικές πρωτοβουλίες και αυτό πρέπει να είναι. Ενας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού, του εκάστοτε Μεγάρου Μαξίμου».

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπαστεργίου: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου, ο οποίος έχει αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία του ότι είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Και η παράταξή μας στο πρόσωπο του βλέπει έναν άνθρωπο που μπορεί να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον και την κεντρική Μακεδονία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή επιτυχία, θα είμαστε στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Παπαστεργίου

Παπαστεργίου

Παπαστεργίου

Παπαστεργίου

Παπαστεργίου

Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ