Θεσσαλονίκη: Οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα (17/11) για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τι ώρα και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν

Συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης θα καταθέσουν στεφάνια για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι. Θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στην Καμάρα, στις 10:00 για να φτάσουν οργανωμένα στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Στη συνέχεια θα συμμετέχουν στο μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, στις 17:00 στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα:

Στις 17:00, στην πολυτεχνειακή σχολή ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΣΕ για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης στις 17:00, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλούν σε προσυγκέντρωση στην εμπορική πύλη της ΔΕΘ, απέναντι από την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν την πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.

Στις 18:00 στην είσοδο του Πολυτεχνείου του Α.Π.Θ. από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του πολυτεχνείου.