Θεσσαλονίκη: «Πανικοβληθήκαμε, απλά έπεσε το έδαφος», λέει η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα στο Μπιτ Μπαζάρ

Θεσσαλονίκη τρύπα 19χρονοι

Η ίδια και ο φίλος της φέρουν τραύματα αλλά είναι καλά στην υγεία τους

Για την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε μαζί με έναν φίλο της, όταν υποχώρησε το έδαφος στο Μπιτ Μπαζάρ και βρέθηκαν σε τρύπα τριών μέτρων, μίλησε η 19χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω κάταγμα στο χέρι, έχω σπάσει το δεξί πλευρό μου και ένα τραυματισμό στο πόδι», αναφέρει μία εκ των 19χρονων που τραυματίστηκαν από την υποχώρηση – κατάρρευση του δαπέδου στο Μπιτ Παζάρ.

«Ήμουν με την παρέα μου σε μια ταβέρνα εκεί στο σημείο. Κάποια στιγμή σηκωθήκαμε από το τραπέζι να κάνουμε μια βόλτα και περπατούσαμε. Με το που κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι που έχει εκεί, απλά έσπασε το έδαφος», επισημαίνει η 19χρονη που τραυματίστηκε κατά το απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

«Υποχώρησε ξαφνικά το έδαφος και από πριν δεν φαινόταν κάτι. Ήταν πολύ βαθύ, ήταν περίπου 3 μέτρα. Στη συνέχεια ήρθε κάποιος και έφερε μια σκάλα και καταφέραμε να σηκωθούμε και να βγούμε. Τρομάξαμε, πανικοβληθήκαμε», επισημαίνει η ίδια, περιγράφοντας συγκλονιστικές σκηνές.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Τον έδειραν και τον πέταξαν από μπαλκόνι ύψους 6,5 μέτρων

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υποχώρηση εδάφους στο Μπιτ Μπαζάρ και τον τραυματισμό δύο ατόμων

«Ο φίλος μου προσπαθούσε να με βοηθήσει και να με σηκώσει και ευτυχώς είναι κι αυτός καλά. Χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι και έχει χτυπήσει και στο πόδι. Γενικά όμως δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, γιατί είχα χάσει τις αισθήσεις μου», καταλήγει η ίδια.

Σημειώνεται πως για το πρωτοφανές περιστατικό ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα ακόλουθα αδικήματα:

Κοινώς επικίνδυνη βλάβη, δια παραλήψεως από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους ή που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη. Παραβίαση κανόνων οικοδομικής, δια παραλήψεως.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ