Θεσσαλονίκη: Πάνω από 100 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση το τελευταίο 24ωρο

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 317 παραβάσεις εκ των οποίων οι 198 αφορούν παράνομη στάθμευση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά (317) παραβάσεις εκ των οποίων (198) για παράνομη στάθμευση, (34) παραβάσεις για θορύβους, (11) για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και (74) λοιπές παραβάσεις.

Διαβάστε επίσης  Πυροβολισμοί σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου - Προσήχθησαν 10 άτομα

Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ημαθίας, βραδινές ώρες χθες, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά (99) παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση και (1) σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς”.