Θεσσαλονίκη: Παραμονή Χριστουγέννων στην Καλαμαριά με κάλαντα και ευχές απ’ όλους τους τόπους (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Δαρδαμανέλης Καλαμαριά κάλαντα

Τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες άκουσε ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης υποδέχτηκε στο γραφείο του τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης για να ακούσει τα κάλαντα.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις αλησμόνητες πατρίδες, αλλά και οι παιδικές φωνές δημιούργησαν την εορταστική ατμόσφαιρα που γέμισε τον χώρο με χαμόγελα και ευχές.

Γιάννης Δαρδαμανέλης Καλαμαριά κάλαντα

«Υγεία, ειρήνη και κάθε ευλογία στις οικογένειες σας» ευχήθηκε ο κ. Δαρδαμανέλης, ενώ μοίρασε μαζί με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, Ελένη Φύκα, γούρια και γλυκίσματα.

Η μεικτή και η παιδική χορωδία του Δήμο Καλαμαριάς, μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ωστόσο έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους στο δημαρχείο. Στη συνέχεια ο κ. Δαρδαμανέλης κατέβηκε στην πλατεία, όπου έχουν ξεκινήσει οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Καλαμαριάς, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες και απόλαυσε από κοντά την μπάντα κρουστών «ΠΑΡΑΝΑΟΥΕ», που για αρκετή ώρα ξεσήκωνε μικρούς και μεγάλους με τους ρυθμούς των τυμπάνων.

Διαβάστε επίσης  Δήμος Καλαμαριάς: Φωτίζεται και το τελευταίο κομμάτι της οδού Σουρμένων (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Δαρδαμανέλης Καλαμαριά κάλαντα

Η Καλαμαριά φιλόξενη όπως πάντα, με την αγορά της πλημμυρισμένη κόσμο, την πλατεία της γεμάτη από παιχνίδια, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία ευχή: «Υγεία και αισιοδοξία σε όλους»!