Θεσσαλονίκη: Πως έγινε η αιματηρή επίθεση – Συγκλονίζει η αδελφή του θύματος

Θεσσαλονίκη

Σε μία σύλληψη γυναίκας προχώρησε η ΕΛΑΣ

Σοκ προκαλεί το νέο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου στην περιοχή της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, μία γυναίκα μαχαίρωσε άλλη γυναίκα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας και τελικά συνελήφθη. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή της Πυλαίας, έξω από το σπίτι που μένει η αδελφή του θύματος.

Συγκλονισμένη η αδελφή της 27χρονης που δέχτηκε την επίθεση περιγράφει όλα όσα έγιναν: «Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και δεν ξέρω πως βρέθηκε εδώ αυτή η γυναίκα. Εγώ δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Εγώ όμως ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος η αδελφή μου και δεν μιλάει για τα προσωπικά της».

«Τώρα πονούσε πολύ, δεν πρόλαβα να την ρωτήσω αν αυτή η γυναίκα έλεγε αλήθεια. Δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Να έχω μέσα στο σπίτι το παιδί μου που είναι μόλις 7,5 ετών με πολλά προβλήματα υγείας και έξω να γίνεται όλο αυτό».

«Ήταν μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα από πάνω της»

Τα όσα έζησε, περιέγραψε και ο γαμπρός του θύματος: «Ήμουν μέσα στο σπίτι μου με τη γυναίκα μου και το παιδί μας, το οποίο έχει και πολλά προβλήματα υγείας. Τρώγαμε εκείνη την ώρα και ξαφνικά ακούσαμε φασαρία, φωνές, καυγάδες.

Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis

Βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε και είδαμε την αδελφή της γυναίκας μου μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα από πάνω της.

Προσπάθησα να τελειώσω αυτή την κατάσταση και έσπασα κι εγώ ένα τραπέζι που υπήρχε στην αυλή. Τελικά ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε».

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πηγή: newsit.gr