Θεσσαλονίκη: Πώς οι αστυνομικοί έσωσαν τα παιδιά και τον πατέρα στο Μελισσοχώρι

αστυνομία Πέλλα Κιλκίς Χαλκιδική

Το τηλεφώνημα της μητέρας στην Άμεση Δράση

“Είναι σφραγισμένες οι κλειδαριές του αυτοκινήτου και μυρίζει γκάζι. Είναι μέσα ο πρώην σύζυγός μου και τα δύο ανήλικα παιδιά μου” είπε στο τηλέφωνο που έκανε στην Άμεση δράση, η μητέρα των διδύμων στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο Αρχιφύλακας, Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει όλα όσα έγιναν χθες (19/3) το βράδυ.

“Χθες ήταν λίγο πριν τις 8 όταν έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, από την πρώην σύζυγο του ιδιοκτήτη του οχήματος. Ήμασταν τυχεροί γιατί περιπολικό του ΑΤ Λαγκαδά ήταν πάρα πολύ κοντά και άμεσα κινητοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο. Μας έδωσε εικόνα μέσω ασυρμάτου για το τι επικρατεί και για την μυρωδιά από το γκάζι, αλλά και ότι πράγματι βρίσκονταν μέσα τρία άτομα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μελισσοχώρι: Σοκάρει μαρτυρία για τον πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του

Άμεσα, όπως μας μεταφέρει, δόθηκε εντολή από το κέντρο επιχειρήσεων, “με οποιονδήποτε τρόπο, αν χρειαστεί να σπάσουν τζάμια, να γίνει απεγκλωβισμός των ατόμων. Κάποια στιγμή, παγώσαμε στο άκουσμα ότι οι συνάδελφοι δεν μπορούσαν να σπάσουν το τζάμι. Ευτυχώς για όλους, οι συνάδελφοι κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι και απεγκλώβισαν τα άτομα, με αποτέλεσμα, σήμερα, να είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους”.

“Ο αστυνομικός εκείνη την στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, λειτουργεί σαν πατέρας. Εκείνη την ώρα οι συνάδελφοι, εμείς οι ίδιοι νιώθαμε ότι κινδύνευαν τα δικά μας τα παιδιά. Ήταν δύσκολο, αλλά δεν φοβήθηκαν κάτι, το μέλημά τους ήταν ένα και μοναδικό και το κατάφεραν” καταλήγει ο κύριος Συμεωνίδης.

Πηγή: newsit.gr