Θεσσαλονίκη: Προβολή στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού της Γαλλίας

Θεσσαλονίκη κορονοϊός

Η κ. Πατουλίδου πραγματοποίησε μία σειρά σημαντικών επαφών με στελέχη της γαλλικής τουριστικής αγοράς

Μία δυναμική προβολή της Θεσσαλονίκης επιδίωξε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM Top Resa με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Οργανισμού κ. Βούλας Πατουλίδου.

Στοχεύοντας στην περαιτέρω αύξηση των Γάλλων Τουριστών και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στη Θεσσαλονίκη, η Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βούλα Πατουλίδου πραγματοποίησε μία σειρά σημαντικών επαφών με στελέχη της γαλλικής τουριστικής αγοράς και εκπροσώπους φορέων από τον κλάδο του τουρισμού.

Κύριο ζητούμενο των επαφών ήταν η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η μεγαλύτερη διάχυση των επισκεπτών στους χειμερινούς μήνες, που η Θεσσαλονίκη μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους Γάλλους ταξιδιώτες.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε η κ. Πατουλίδου ήταν αυτή με τον Υπεύθυνο της Transavia για την Νοτιοανατολική Ευρώπη , κ.Doucet όπου συζητήθηκε η αύξηση των πτήσεων για την επερχόμενη θερινή περίοδο από 2 σε 4 πτήσεις καθώς και η επιμήκυνση της περιόδου των πτήσεων αυτών.

Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορoνοϊού σε ένα 24ωρο μετά τον Απρίλιο

Η κ. Πατουλίδου επεσήμανε πως «οι άριστες σχέσεις των δύο χωρών αποτυπώνονται και στον τουρισμό. Το πρώτο οκτάμηνο του 2021 η Γαλλία βρίσκεται στην 7η θέση με 14.593 διανυκτερεύσεις.

Είναι από τις χώρες που έδειξαν αυξητική τάση. Στόχος μας είναι πριν κλείσει η χρονιά να ανέβει στον πίνακα των εθνικοτήτων που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη μας με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει, μπορεί να προσελκύσει του Γάλλους τουρίστες κατά την περίοδο των σχολικών τους διακοπών».

Στην ατζέντα των επαφών της προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με εξειδικευμένους tour operators συζητήθηκε η προβολή του προορισμού σε μεγάλες πλατφόρμες ταξιδιωτικού περιεχομένου καθώς και στα social media αυτών.

Την αποστολή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνόδευσαν Έλληνες Τour Operators , Travel Agents και η ομάδα του Mediterranean Palace Hotel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *