Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η ασφαλτόστρωση σε Καραμανλή και Εγνατία (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει τεθεί από το δήμο Θεσσαλονίκης, οι ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο οδόστρωμα της Εγνατίας (από την διασταύρωση με την οδό Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης έως την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου) και της Κ. Καραμανλή (από την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου έως και την διασταύρωση με την οδό Γρ. Λαμπράκη) κατά τις εξής φάσεις:

Φάση Α (Σάββατο 15-06-2024): μία λωρίδα κυκλοφορίας (δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας) συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση ανατολικά.

Φάση Β (Κυριακή 16-06-2024) μία λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερή και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας) συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση ανατολικά.

Κατά την διάρκεια των εργασιών οι κόμβοι με τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Καυταντζόγλου θα παραμένουν ανοικτοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στο στόχαστρο της Δημοτικής Αστυνομίας όσοι πετούν ογκώδη αντικείμενα – Ερχονται τσουχτερά πρόστιμα

Η είσοδος προς τη Δ.Ε.Θ. δεν θα επιτρέπεται γενικά την πρώτη ημέρα των εργασιών.

Η Τροχαία έχει λάβει μέτρα με την παρουσία τροχονόμων στους κόμβους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο μήνυμά του για τις εργασίες που ξεκίνησαν, αναφέρει: “Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας είναι ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας.
Το εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που ξεκινάει σήμερα από τις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή θα συμβάλει σε μεγαλύτερη οδική ασφάλεια και ταυτοχρόνως θα ωφελήσει την ποιότητα ζωής.

Εξάλλου, σε λίγες μέρες, ξεκινάει και η παρέμβασή μας στον πολύπαθο δρόμο της Ελένης Ζωγράφου.
Συνεχίζουμε, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών προς το καλύτερο”.