Θεσσαλονίκη: “Σκηνοθέτησε” ληστεία γιατί είχε χάσει 1800 ευρώ στον τζόγο

Θεσσαλονίκη

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στην Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία από 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο 30χρονος παρουσιάστηκε στην παραπάνω Υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη αναφέροντας ότι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, άγνωστος δράστης σε περιοχή των Βασιλικών, του αφαίρεσε με την απειλή όπλου το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω προέβη ψευδώς στη σχετική καταγγελία, προκειμένου να δικαιολογήσει το προαναφερόμενο χρηματικό που διέθεσε σε τυχερά παιχνίδια

H ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία από 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης  Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για σωματεμπορία και βιασμό

Ειδικότερα, ο 30χρονος παρουσιάστηκε στην παραπάνω Υπηρεσία αναφέροντας ότι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, άγνωστος δράστης σε περιοχή των Βασιλικών, του αφαίρεσε με την απειλή όπλου το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω προέβη ψευδώς στη σχετική καταγγελία, προκειμένου να δικαιολογήσει το προαναφερόμενο χρηματικό που διέθεσε σε τυχερά παιχνίδια.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.