Θεσσαλονίκη: “Σκούπα” αυτόφωρων συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Στην αυτόφωρη σύλληψη 19 ατόμων, προχώρησε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν :

– (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 22χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (SHISHA) βάρους (3,16) γραμμαρίων.

– (4) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα , ανάμεσά τους και 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αυστριακών και Γερμανικών Αρχών για αδικήματα περί ναρκωτικών και κατά της ιδιοκτησίας αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης
Πολυτεχνειούπολη: Η 22χρονη δόκιμος αστυνομικός είχε σχέση με συλληφθέντα

Επιπλέον, ο 45χρονος κατείχε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

– (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπής , τετελεσμένες και σε απόπειρα.

– (2) άτομα για περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή Αγίων Πάντων Δ.Χ.Ε. όχημα (ταξί), με οδηγό 54χρονο ημεδαπό και συνοδηγό 23χρονο αλλοδαπό, στο εσωτερικό του οποίου επέβαιναν (3) αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

– (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

– (1) άτομο για πλαστογραφία

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση”.