Θεσσαλονίκη: Στη “φάκα” δύο άτομα που μετέφεραν παράνομα μετανάστες 

Θεσσαλονίκη αστυνομία

Στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων

Θεσσαλονίκη: Στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, οδηγήθηκαν δυο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη δυο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 30 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (14-05-2022), στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσία εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και αποπειράθηκε μαζί με τον 30χρονο συνεργό του να διαφύγουν πεζή, πλην όμως μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ανήλικου που είχε καταστρέψει αυτοκίνητα σε Κορδελιό και Εύοσμο

Επιπλέον, σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν και δύο από τους επιβαίνοντες παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.