Θεσσαλονίκη: Στην 85η ΔΕΘ Σχοινάς και ο Επίτροπος για την Απασχόληση της ΕΕ

Σχοινάς 85η ΔΕΘ

Θα εγκαινιάσουν το περίπτερο της ΕΕ

Θεσσαλονίκη – 85η ΔΕΘ: Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ο Λουξεμβούργιος Επίτροπος Νίκολας Σμιτ, αρμόδιος για την Απασχόληση και τα Κοινωνικά Δικαιώματα.

Θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωστή Χατζηδάκη, Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου, Αναπληρώτρια Υπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαρία Συρεγκέλα, Αναπληρώτρια Υπουργό Δημογραφίας, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Ιωάννη Τσακίρη, Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, και Πάνο Τσακλόγλου, Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης, ο κ. Σμιτ θα έχει συναντήσεις με κοινωνικούς εταίρους και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση των μελών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Το Σάββατο ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Νίκολας Σμιτ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με τον Έλληνα αντιπρόεδρο της Ε.Ε κ. Μαργαρίτη Σχοινά θα εγκαινιάσουν το περίπτερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ θα συμμετέχει και στο Aristotle Medical Forum.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης
Turkaegean: Η οργισμένη αντίδραση του Μαργαρίτη Σχοινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.