Θεσσαλονίκη: Στην έδρα της Β΄ Πυροβολαρχίας ο Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ)

Χαρδαλιάς

Ενημερώθηκε για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες της μοίρας

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα (28/1) την έδρα της Β΄ Πυροβολαρχίας της 181 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων “Hawk” (181 ΜΚ/Β “Hawk”) στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, ενημερώθηκε από τον διοικητή, αντισυνταγματάρχη Σωκράτη Αλεξόπουλο για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες της μοίρας, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις της και συνομίλησε με τα εν υπηρεσία στελέχη και τους οπλίτες θητείας.

Δείτε επίσης: Ζέρβας: “Μέσα στον Φεβρουάριο η προέγκριση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος” (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία αυτή, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς των διοικήσεων και των επιτελείων της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ και του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR, καθώς και με διοικητές σχηματισμών, στρατιωτικών σχολών, συγκροτημάτων και υπηρεσιών με έδρα την ευρύτερη περιοχή της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Περαιτέρω είχε συναντήσεις με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν οι διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγος Ιωάννη Τσιόπλος και Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος.

Χαρδαλιάς
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
Χαρδαλιάς
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Χαρδαλιάς

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ