Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η σύζυγος του 60χρονου που υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε – “Είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του”

Θεσσαλονίκη

Βρισκόταν στην δουλειά την ώρα του τροχαίου

Το πρωί της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου σημειώθηκε ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 60χρονος έπαθε ανακοπή και προκάλεσε τροχαίο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη και στην συνέχεια κατέληξε.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο οδηγός που ενεπλάκη σε καραμπόλα στην Τσιμισκή – Υπέστη ανακοπή όταν οδηγούσε

Η σύζυγος του 60χρονου μίλησε για τις τελευταίες τραγικές στιγμές.

«Την ώρα που έγινε το τροχαίο, εγώ βρισκόμουν στη δουλειά μου και με κάλεσαν από την Τροχαία, όπου με ενημέρωσαν ότι ο σύζυγος μου τράκαρε και πως έπαθε ανακοπή. Τους ρώτησα αν ζει ο άντρας μου, αλλά κατάλαβα ότι ο αστυνομικός δεν ήθελε να μου πει», περιγράφει η σύζυγος του 60χρονου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβισμός τραυματισμένου οδηγού μετά από τροχαίο

Και συνεχίζει: «Πήγε ο γιος μου με τη νύφη μου στο Ιπποκράτειο, όπου τον μετέφεραν για τα διαδικαστικά. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το πώς έγινε, τι έγινε. Ο σύζυγος μου είχε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του, είχε και σακχαρώδη διαβήτη. Το πρωί πήγαινε να συναντήσει κάποιους γνωστούς του για μια δουλειά. Πότε ήταν καλά, πότε δεν ήταν και το αυτοκίνητο τον βοηθούσε να κινηθεί. Τον βοηθούσε να είναι καλύτερα. Γι’ αυτό οδηγούσε και έγινε αυτό που έγινε».

Πηγή: newsit.gr