Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 32χρονης

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση

Missing Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μια 32χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη και το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει σημάνει missing alert για τον εντοπισμό της.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση: “Στις 19/06/2024, μεσημεριανές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Παναϊλίδου Στυλιανή 32 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναϊλίδου Στυλιανής σήμερα στις 22/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παναϊλίδου Στυλιανή έχει ύψος 1,64 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple”.