Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη Ανδραβίδα ληστεία

Στις έρευνες μετέχει και το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση ανήλικου κοριτσιού. Μάλιστα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” σήμανε Silver Alert.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: “Στις 27/06/2022, στις 20:30 μμ, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χαλκιδόνας, η Χαλιμά Α., 13 ετών, Συριακής καταγωγής. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Χαλιμά Α. έχει ύψος 1,60 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο μπουστάκι, μαύρο κολάν, μαύρα παπούτσια και μαύρη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple”.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός για την εξαφάνιση 39χρονου από το Αγιον Ορος

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση