Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 36χρονου

Θεσσαλονίκη

Από την περιοχή της Θέρμης

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 36χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θέρμης.

“Στις 10/9/2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ο Χριστόφορος Καρολίδης, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χριστόφορου Καρολίδη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο”, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση

“Στις 10/9/2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ο Χριστόφορος Καρολίδης, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χριστόφορου Καρολίδη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο”,

Ο Χριστόφορος Καρολίδης έχει ύψος 1,80 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει καστανά – λευκά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πιθανώς βερμούδα παραλλαγής, μπλούζα που φέρει λογότυπο «FAMILY» και σαγιονάρες. ;Έχει πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple“.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και η δεύτερη ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από δομή παιδικής προστασίας