Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση άνδρα από την Χαλκηδόνα

Χαλκηδόνα εξαφάνιση

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 62χρονου άνδρα από την περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για τον 62χρονο από την Χαλκηδόνα ο η Γραμμή Ζωής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τη Χαλκηδόνα, Θεσσαλονίκης. Ο Φίλιππος Πάρτσης, 62 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της 04/03/2023. Το αυτοκίνητό του, βρέθηκε, το πρωί της ίδιας ημέρας από την Τροχαία, στην περιοχή της Γέφυρας του Αξιού. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Έχει κοντά γκρίζα μαλλιά με έντονους γκριζαρισμένους κροτάφους, καστανά μάτια, ύψος 1,84μ και είναι εύσωμος, με αθλητικό σωματότυπο.

Έχει αξύριστα γένια ολίγων ημερών και ένα μικρό κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, ένα σκούρο καφέ δερμάτινο μπουφάν, μπλε σκούρα αθλητική φόρμα παντελόνι και μπλε σκούρα παπούτσια μοκασίνια.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 13χρονης

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 07/03/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065”.