Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη από την αστυνομία ζευγάρι για απάτη

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία κατά το τελευταίο 24ωρο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν:

– Ζευγάρι αλλοδαπών 62 και 54 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή τους για απάτη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από τρεις τόνοι παράνομων καπνών για ναργιλέδες - Χειροπέδες σε δύο άτομα (ΦΩΤΟ)

-Νεαρός αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας, με την οποία διατάσσει τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση φυγόδικου για μεταφορά υπηκόων τρίτης χώρας χωρίς δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας από περισσότερους που ενεργούν από κοινού, εκ κερδοσκοπίας και κατά συρροή, καθώς και για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές”.