Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας με ομηρία στην Ευκαρπία

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας με ομηρία που σημειώθηκε σήμερα (1/7) στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Ο ιδιοκτήτης, που απήχθη για να κρατηθεί ως όμηρος αλλά κατάφερε να αποδράσει, μίλησε στην εκπομπή “Live News” για το περιστατικό.

«Μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί, την ώρα που ήμουν πιο κάτω στην αποθήκη, άρπαξε έξι κατοστάρικα τα έβαλε στην τσέπη, πρόλαβα τον είδα, του ζήτησα τον λόγο, προσπάθησα να τον σταματήσω.

» Του έβαλε ένας πελάτης τρικλοποδιά για να τον σταματήσουμε, τον είχα κεφαλοκλείδωμα, δεν μπόρεσε να φύγει.

» Ήρθε ο συνοδός του με το αυτοκίνητο, πάνω στην πάλη, με χτύπησε στα πλευρά για να μπορέσω, να τον αφήσω και να φύγουνε και με πήραν κατά κάποιον τρόπο μπήκαμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και με ανοιχτές πόρτες διανύσαμε περίπου 5 χλμ. μέχρι το ΤΙΤΑΝ. Τον χτύπησα τον οδηγό για να μπορέσει να σταματήσει, πήρα τα λεφτά και πήδηξα από το αυτοκίνητο εν κνήσει για να μπορέσω να σωθώ».

Διαβάστε επίσης  Ανδρας πέθανε ξαφνικά ενώ απολάμβανε τον καφέ του

Το περιστατικό περιέγραψε με παρόμοιο τρόπο και ο πατέρας του επιχειρηματία που βρέθηκε στο σημείο.

«Είναι γύρω στη μία το μεσημέρι. Ο γιος μου με τον πελάτη ήταν πίσω στην αποθήκη και εκείνη την ώρα μπήκε αυτός μέσα στο γραφείο, είδε το ταμείο επάνω και άρχισε να το σκαλίζει, πηρέ τα μετρητά και εκείνη την ώρα μπήκε ο γιος μου μέσα. Ο πελάτης τον είδε την ώρα που έβγαινε, του έβαλε τρικλοποδιά και έπεσε κάτω».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές, συλλαμβάνοντας τον έναν από τους δράστες.

Πηγή: megatv.com