Θεσσαλονίκη: “Το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω παρά την απόφαση του δικαστηρίου”, είπε η μητέρα του Βούλγαρου οπαδού (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη

Τι τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, η 27χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο το οποίο πέρασε πάνω από τον Βούλγαρο οπαδό Τόσκο Μποζατζίσκι, με αποτέλεσμα τον θάνατό του, έπειτα από επίθεση που είχε προηγηθεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του Βούλγαρου οπαδού Τοσκο Μποζατζισκι  “Πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια και όχι για ένα ατύχημα, όπως αρχικά υποστήριξαν. Δυστυχώς όμως το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω παρά την απόφαση του δικαστηρίου”.

Θεσσαλονίκη

“Το γεγονός ότι το δικαστήριο δέχτηκε ότι η ανθρωποκτονία του Τόσκο διεπράχθη με ενδεχόμενο δόλο είναι μια ηθική δικαίωση για την οικογένεια και για μένα προσωπικά, που από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα και ότι ήταν μια εγκληματική ενέργεια. Οι ποινές οι οποίες επιβλήθηκαν μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού προαίτια του εγκλήματος αυτού, ήταν μέσα στα πλαίσια του συνήθους. Η χορήγηση όμως ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση ήταν νομιζω υπερβολικά επιεικής. Οι ποινές των υπολοίπων είναι αρκετά μεγάλες και είναι ένα μήνυμα για να υπάρξει πλέον μια αλλαγής στάσης προς το αυστηρότερο απέναντι σε αυτό που λέγεται ακραία οπαδική βία”, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Παρηγόρης.

Διαβάστε επίσης
Στη φυλακή ο ιερέας για τον βιασμό ανήλικης - Και νέα καταγγελία σε βάρος του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *