Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στο τούνελ του Περιφερειακού (BINTEO)

κίνηση ατύχημα Θεσσαλονίκη

Μποτιλιάρισμα στο σημείο ενώ παράλληλα διεξάγονται και έργα

Ενα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8:30 στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο τούνελ, με κατεύθυνση προς ανατολικά, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ αυτήν την ώρα διεξάγονται και εργασίες.

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο Thes.grQ

Εργασίες κοπής πρασίνου στον Περιφερειακό και στη Μουδανιών

Σημειώνεται ότι από χθες ξεκίνησαν εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να είναι αυξημένη η κίνηση των οχημάτων.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

-Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως ισόπεδο κόμβο με Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (Κ 13), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 έως και Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στο Καματερό: Τροχαίο με δύο νεκρούς

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 έως τις 15:00.

*Φωτογραφία Αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *