Θεσσαλονίκη: Βλάβη σε αγωγό ύδρευσης ο λόγος που πλημμύρισε ο δρόμος στα Δικαστήρια

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης δρόμος νερά

Τι δήλωσε ο διευθυντής του δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ

Σε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης οφείλεται η απρόσμενη πλημμύρα με λασπόνερα στον δρόμο μπροστά από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθυντής του δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Σπύρος Λαζαρίδης, «η διαρροή οφείλεται σε βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό μεταφοράς του δικτύου ύδρευσης».

«Απομονώσαμε το δίκτυο ύδρευσης και σταματήσαν τα νερά» είπε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κάτι στο δίκτυο αποχέτευσης».

Ο Διευθυντής του Δικτύου ύδρευσης επισήμανε ότι το γεγονός δεν επηρεάζει καθόλου τους καταναλωτές καθώς δεν υπήρξε διακοπή της υδροδότησης. «Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία της διεύθυνσης και εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Διαβάστε επίσης  ΕΥΑΘ: Αύξηση κύκλου εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2023

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ποτάμι ο δρόμος έξω από τα Δικαστήρια – Λασπόνερα και δυσοσμία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Παράλληλα θα εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς και θα ενημερωθούν οι πολίτες για το ενδεχόμενο διακοπής στην υδροδότηση, κάτι που από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν θα συμβεί, καθώς η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, κατά την επίσκεψη των συνεργείων στο σημείο της βλάβης, ορισμένοι περαστικοί έκαναν λόγο για δυσοσμία στην περιοχή ωστόσο, όπως είπε, «τα συνεργεία δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο».