Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε άγρια τον γιο της συντρόφου του και κυκλοφορεί ελεύθερος

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Δεν εξέτισε ούτε τα 8 χρόνια στα οποία είχε καταδικαστεί

Χτυπημένο με τρόπους που δεν χωράει ο νους ήταν το 2016 το τότε 2 ετών αγοράκι το οποίο ξυλοφόρτωσε στη Θεσσαλονίκη ο σύντροφος της μητέρας του.

Ο άντρας που το έκανε αυτό, που παρά λίγο να σκοτώσει το αγοράκι στο ξύλο, ο τότε σύντροφος της μητέρας του, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 2μιση και εδώ και 2 χρόνια κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, πριν καν γίνει το εφετείο.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Το χτύπησε με τα χέρια του με ασύλληπτη μανία, πέταξε κι έσπασε πάνω του ακόμα κι ένα ξύλινο τραπεζάκι. Το κούρεψε, γιατί στο μυαλό του έτσι έπρεπε το παιδί να τιμωρηθεί.

Ο δράστης, είχε τότε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή το μόλις 2 ετών αγοράκι, του έσκισε ένα βιβλίο ακριβό. Κι ύστερα, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί αυτό βρίσκεται ακόμα στη ζωή ή το είχε σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 νεκροί από φωτιά σε εκκλησία

Στο εφετείο 6 χρόνια μετά

Ο δράστης αυτής της φρικαλέας πράξης καταδικάστηκε το 2018, με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δύο χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές.

Έχοντας πλέον, την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, έχει εκτίσει τη ποινή που ο νόμος καθορίζει, πριν καν η υπόθεση αυτή, φτάσει να εκδικαστεί στο εφετείο.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό. Ένα παιδί που έδωσαν όλοι, φίλοι και συγγενείς μεγάλο αγώνα ώστε σήμερα να χαμογελά ξανά, χωρίς τίποτα να θυμίζει εκείνο το φρικτό πρωινό και τις στιγμές που «χάραξαν» ανεξίτηλα τη αθώα ψυχή του.

Πηγή: megatv.com