Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε ακόμη οκτώ παιδιά η βρεφονηπιοκόμος που καταδικάστηκε

νηπιαγωγείο ΟΑΕΔ βρεφονηπιακοί σταθμοί

Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της

Ακόμη οκτώ παιδάκια φαίνεται πως είχε ξυλοκοπήσει η 48χρονη βρεφονηπιοκόμος που καταδικάστηκε σε ποινή τριών ετών και εννέα μηνών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την συνεχιζόμενη προανάκριση των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως η βρεφονηπιοκόμος που κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη, τέλεσε τα ίδια αδικήματα σε βάρος επιπλέον οκτώ παιδιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος οκτώ (8) συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα,

– αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης προανάκρισης, μετά την σύλληψη 48χρονης ημεδαπής για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη αδύναμων ανθρώπων, διαπίστωσαν ότι η 48χρονη τέλεσε τα ίδια αδικήματα σε βάρος επιπλέον οκτώ (8) ανηλίκων οπότε και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

Διαβάστε επίσης  Μεξικό: Φύλακες έφυγαν μόλις ξέσπασε φωτιά και άφησαν τους μετανάστες να πεθάνουν στο κελί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η βρεφονηπιοκόμος που χτυπούσε βρέφη

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) δραστών (3 ημεδαποί – 4 αλλοδαποί) για δύο περιπτώσεις κλοπών σε δημόσιο χώρο, μία κλοπή οχήματος και τέσσερις περιπτώσεις απάτης με ηλεκτρονικό υπολογιστή, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 6-12-2021 έως 28-12-2022 στις ευρύτερες περιοχές Θέρμης, Ν. Ραιδεστού και Ν. Ρυσίου.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».